pondělí 10. února 2014

Drakie Útěk (Druhý díl)

Drakie: Útěk

Útěk

Děj:

Jacinda vyzradila tajemství svého drakijského kmene, aby zachránila chlapce, kterého miluje. Převtělila se kvůli němu před lidmi, a tak porušila jedno z nejpřísněji dodržovaných pravidel. Teď se ale musí ke kmeni vrátit, s vědomím, že Willa možná už nikdy neuvidí. Will má zastřenou paměť a jeho vzpomínky na onu osudnou noc a slib, který Jacindě dal, jsou zřejmě ty tam. Za své prohřešky a za to, že z drakijského města utekla, ale hlavně proto, že se zamilovala do lovce draků, Jacinda přichází o výsadní postavení i o nejlepší kamarádku Azurku. Cítí se strašně osamělá a začíná pochybovat o tom, jestli přece jen nedělá chybu, když se vzpírá kmenovým pravidlům, a jestli by se jim neměla nakonec podrobit. Přesto se upíná k naději, že na ni Will úplně nezapomněl, najde ji a zase budou spolu. Může se její přání splnit a bude schopná případně s Willem odejít a všeho se vzdát?


Sharie KohlerAutorka:

Sharie Kohler vyrostla v hornaté krajině Texasu, kde fantazírovala o dracích, válečnících, královnách a princeznách. Sophie je bývalý středoškolská učitelka angličtiny, ale také autorka bestsellerů dle New York Times a USA Today. Nyní žije v Houstonu se svou rodinou. Když se to nepíše, tráví svůj čas rozebíráním děje s kýmkoli, kdo je ochotný poslouchat, a plnění jejího DVR pravými krimi příběhy a reality show. Sophie také píše paranormální romance pod názvem Sharie Kohler.Zdroj životopisu: http://www.sophiejordan.net/

Citáty:
„Tak na co čekáš?“ Až to bude jednodušší. Až život nebude tak těžký. Jenže to se nikdy nestane. (Drakie - Jacinda)

Cassian: Jacindo, já nikdy nechtěl být tvůj kamarád.
Je to zvláštní, někdy kvůli pochybnostem nechápeme to, co je nad slunce jasnější.
Přeji si, abych na každém okamžitě poznala, jaký je. Aby neexistovala lež, přetvářka, masky. Přitom bych sama bez masky dlouho nepřežila.

Hodnocení:
Líbilo se mě to stejně jako první díl této napínavé série.Těším se na třetí.Sice knížka má malinkaté písmenka a nepatří k takovým těm knížkám co mají 100 stran,ale já jsem ji doslova přečetla jedním dechem,poněvaďž je strašně napínavá.
Dávám pět hvězd z pěti:


Žádné komentáře:

Okomentovat