neděle 27. října 2013

Malý bílý koníček-recenze

Malý býlí koníček

autor,spisovatel:
je úžasná kniha plná dobrodružství,odvahy,romantiky,tajemna,dobra i zla.Musím,ale říct,že tato kniha mě stejně jako J.K.Rowlingovou okouzlila.

Průměrná cena: 199Kč
Počet stran:272
Vazba:Vázaný
Formát, hmotnost:151 × 213 mm, 540 g
Pořadí vydání:1.

Děj:
Do Měsíční doliny přijíždí z Londýna půvabná dívenka Maruška Merryweatherová, aby se stala novou paní na Měsíčním zámku. Brzy zjistí, že není zdaleka první měsíční princeznou svého panství a začíná pátrat po tom, co se před mnoha lety přihodilo s její předchůdkyní. Při svém napínavém hledání nejen odhalí tajuplný příběh svého rodu, pozná mnoho věrných přátel, zažije spoustu dobrodružství a spatří záhadného bílého koníčka, ale také přijde na to, že jen ona jediná může navrátit klid a štěstí celé Měsíční dolině a jejím obyvatelům. A protože Maruška rozhodně nepatří mezi dívky, kterým chybí odvaha a duchapřítomnost, rozhodně se svůj úkol splnit a celý příběh tak přivést ke šťastnému konci.

Komentáře na tuto bezva knihu:

Úchvatné (Šárka Šimůnková, 29.9.2011) 

vřele doporučuji
Nádherná kniha co se čte sama!

Malý bílý koníček (Didisek, 26.11.2010)

příjemné čtení
Úžasná knížka ze začátku se budete mírně nudit ale asi po 40 stránkách vás děj vtáhne do Maruščiného dobrodružství... Velmi doporučuji tuhle knížku je úžasná ... Po dočtení knížky vás naplní velmi příjemný pocit...

Zde je i DVD:

UKÁZKY Z FILMU:
A

NAKOUKNUTÍ DO KNIHY+MALÝ BÍLÝ KONÍČEK:


Žádné komentáře:

Okomentovat